De Verschillen Tussen Windows 10, Microsoft 365 En Office 365 Wat Kiest U Wanneer?

Een klein zakelijk product dat klaar is om WIndows-pc’s, bestandsservers, Android- en iOS-apparaten te beschermen. De desktop-kant van het pakket heeft alle gebruikelijk kwalitatieve Kaspersky-modules, antivirus, antispam, firewall en meer. Maar de mobiele beveiligingstechnologieën zijn nog indrukwekkender.

  • In het pakket zitten niet zo veel functies als bij menig concurrent, maar Kaspersky focust zich dan ook op de essentiële elementen.
  • Nog beter is echter dat ze allemaal geld-terug-garanties hebben, dus je kunt ze allemaal risicovrij uitproberen en een terugbetaling krijgen als je van gedachten verandert.
  • Na het maken van een herstelpunt kan er een fout optreden bij het installeren van een update voor een programma of voor het besturingssysteem van Windows 10.
  • Buitengewoon goede service bij een aankoop bedrag van € 35,00.

Dat neemt niet weg dat Macintosh en Linux systemen hier geen last van hebben. Door de populariteit van Mac komen er ook meer en meer virussen en malware die zich richten op Mac gebruikers. De iPhone is relatief veilig door het strenge beleid van Apple. De appstore wordt streng gecontroleerd en de vrijheid van de gebruiker is op een iPhone wat ingeperkt. Out-of-the-box iPhones (die dus niet “ge-jailbreakt” zijn) zijn nog veilig genoeg om zonder virusscanner te gebruikers.

Wijzig De Standaardprinter In Apparaten \u0026 Amp; Printers

AVG is een uitstekend anti virusprogramma dat je eveneens gratis kunt downloaden. Als het gaat om malware, is download nu dit programma heel alert. Verdachte websites worden snel en efficiënt geblokkeerd door het programma. Bovendien is het programma maar heel klein en neemt het weinig ruimte in op je pc of laptop.

Kies ervoor om de virusscanner nog een jaar te gaan gebruiken. Als je het eerste jaar een actietarief hebt gehad dan is het natuurlijk vaak zo dat het bij de verlenging wat duurder is. Misschien zie je ergens anders nog een goede aanbieding? Dan kun je hier natuurlijk ook gebruik van gaan maken. Norton 360 Deluxe stelt 50 GB cloudopslag beschikbaar. Een nuttig extraatje, want je hebt daarmee voldoende online opslagruimte om je belangrijkste bestanden en een flink aantal foto’s veilig op te bergen.

Het installeren van Windows 10 printers hangt nauw samen met deze selectie. Daarom kunt u het beste teruggaan in de Windows-instellingen op Printers & Scanners. Selecteer uw favoriet in de lijst met apparaten en klik op Beheren. Deze knop verschijnt echter alleen als u in het vorige menu het selectievakje Windows beheert standaardprinters hebt uitgeschakeld.

Hoe Goed Is De Ingebouwde Windows Defender, Security Essentials?

Ik zie dit meer als regelmatig onderhoud om je systeem gezond te houden. Vaak vindt sfc wel wat na een windows update, en chkdsk soms ook. Als je systeem het helemaal niet meer doet dan is het misschien makkelijker om opnieuw te installeren – maar dat heb ik al jaren niet meer hoeven doen. Wij zijn altijd opzoek naar de coolste gadgets en de leukste tips voor tech liefhebbers. Heb je vragen of tips voor de redactie, stuur ons dan een mail of laat een reactie achter onder dit artikel.

In principe geldt na een desinfectie wel dat je er nooit zeker van kunt zijn dat je computer definitief weer helemaal schoon is. Mogelijkerwijs heeft de opgespoorde en verwijderde malware nog andere schadelijk code achtergelaten die de virusscanner is ontgaan. Het beste kun je een schone image van de harde schijf terugzetten of helemaal van voren af aan opnieuw beginnen door de schijf te formatteren en Windows opnieuw te installeren. Het gevaar bestaat dat een virus toetsenbordaanslagen afluistert en op die manier wachtwoorden heeft achterhaald.

De meeste betaalde virusscanners werken op vergelijkbare wijze. Ze beschermen uw systeem in meer of mindere mate tegen virussen, malware, ransomware, spyware en phishing websites. Dit door gebruik te maken van definities en handtekeningen. Ze controleren bijvoorbeeld of de websites die u bezoekt veilig zijn en of er via uw e-mail of usb aansluiting geen schadelijke software binnenkomt.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *